0,00 DKK

Fragt: 49 kr. Gratis levering ved køb over 600 kr.

Drengefødselsdag

Drengefødselsdag

Hos Zenias verden har vi valgt at føre engangsservice og pynt til drenge i alle aldre - for en drengefødselsdag kan på en simpel måde gøres sej og uforglemmelig. Vi har temaer i festartikler som kan passe ind til de fleste drengefødselsdage, da de enten kan afspejle interesser eller hobbyer. Under hvert billede kan du se hvilke produkter som passer til det valgte tema.

 

Tryk på billedet og kom over i kategorien.       

 

 

           

Engangsservice til drengefødselsdag

Drenge skal kunne fejres uanset hvor gamle de bliver eller hvor deres lidenskab er, her hos Zenias verden. Det er for os genialt at man kan få engangsservice samt dekoration som passer sammen, og dermed fuldender den perfekte drengefødselsdag. Vi har sammen med vores serier tilføjet pynt og dekoration som vi synes passer godt til hinanden - både som inspiration samt ideer, men også for at gøre det nemmere at bestille det man ønsker til børnefødselsdagen.

Vi holder altid øje med markedet indenfor børnefødselsdage, og vil jævnligt tilføje nye produkter både til engangsservice, men i høj grad også til dekoration og pynt. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og hos Zenias verden sætter vi en ære i at sælge produkter som vi kan stå inde for. For at skabe et hurtigt overblik, har vi valgt at vise vores forskellige temaer til drengefødselsdagen i billeder. Under hvert billede kan du se hvilke produkter som passer til det valgte tema.