0,00 DKK

Fragt: 49 kr. Gratis levering ved køb over 600 kr.

Om Zenias verden

Om Zenias Verden

Tak fordi du kiggede forbi Zenias verden - vi elsker besøg, og byder alle velkommen.

Zenias verden er Danmarks nye shop med alt til den perfekte børnefødselsdag. Vores vision er at finde produkter som skiller sig ud fra det man normalt kan finde i butikkerne, og dermed give jer mulighed for at skabe rammen om en anderledes og festlig børnefødselsdag. Vi hos Zenias verden er selv vilde med børnefødselsdage, og går derfor ikke på kompromis med hverken kvalitet eller service når det gælder festartikler til barnets store dag. En handel hos os skal være en tryg og positiv oplevelse for vores kunder.

Vores varer kommer fra nogle af verdens førende leverandører indenfor engangsservice til børnefødselsdage, og vores tætte samarbejde med disse leverandører giver os mulighed for at kunne få nogle af de nyeste produkter til Danmark.

Dekoration til børnefødselsdage er et kæmpe område, og hvis du søger noget som ikke er her hos Zenias verden, er du velkommen til at kontakte os - måske vi kan skaffe det hjem, så jeres børnefødselsdag bliver helt perfekt.

Zenias Verden har også en stor afdeling med udstyr til barnedåben. Uanset om du skal afholde barnedåb for en lille dreng eller pige, så kan du finde masser af børnevenligt pynt til barnedåb her på siden.

Bag Zenias verden er firmaet NICE company, som driver flere små niche shops på nettet. 

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail eller via telefon, hvis du har spørgsmål vedr. vores produkter.

Mail: kontakt@zeniasverden.dk

Tlf: 42642220

Zenias verden er udelukkende en web shop og vi har derfor ingen fysisk butik, men står du og mangler et eller andet akut til børnefødselsdagen eller barnedåben, kan du efter aftale afhente dine varer hos os. Eller vil du blot spare fragten, er du også velkommen til at hente din bestilling på vores lager - ring eller send os en mail, så aftaler vi nærmere.