0,00 DKK

Fragt: 49 kr. Gratis levering ved køb over 600 kr.

Pigefødselsdag

Pigefødselsdag

Uanset hvor gammel ens datter bliver, er der hos Zenias verden altid en mulighed for at kunne gøre noget ud af pigefødselsdagen. Vi synes at det er genialt at kunne finde et tema med festartikler som passer lige præcis til de ønsker og ideer man har, og derfor har vi valgt at føre engangsservice fra pigens første fødselsdag og frem til hun bliver en stor pige. 

 

Tryk på billedet og kom over i kategorien.

   

   

   

   

   

 

 

Engangsservice til pigefødselsdag

Skal du holde en pigefødselsdag, kan du her se vores fine engangsartikler til en personlig og unik fødselsdag for pigen. Vi lagerfører skøn engangsservice for piger i alle aldre. Skal du holde en temafest kan du finde alt du skal bruge til at dække et flot pige fødselsdags bord samt pynt til lokalet. Der skal være noget for alle typer og interesser, så vi har både serier til prinsesserne men også til pigerne som er vilde med pirater. Udover engangsservice som består af papkrus, tallerkener og servietter, har vi i de forskellige kategorier tilføjet dekoration til både bordet samt pynt til rummet hvor fødselsdagen skal holdes - alt sammen for at give inspiration og ideer til hvad der kan passe godt sammen, og dermed skabe en helt perfekt børnefødselsdag.

Vi undersøger altid markedet for nye ting som vi synes kunne passe ind hos Zenias verden, og vil derfor jævnligt tilføje produkter til både pigefødselsdag samt vores andre kategorier. For at skabe et hurtigt overblik, har vi valgt at vise vores forskellige temaer til pigefødselsdagen i billeder. Under hvert billede kan du se hvilke produkter som passer til det valgte tema.

Vi sørger for hurtig levering